COMPANIA


  Cuvântul ASEA înseamnă, în traducere din limba engleză, “din mare” - un simbol atemporal al întineririi, renașterii și vindecării. De la începuturi fondatorii Asea s-au focusat pe sănătatea celulară pentru că acolo, în celulă, este baza sanătății oricărui organism viu.

  ASEA, ca și companie și, de asemenea, ca și produs înseamnă adevăr și revitalizarea autentică și profundă.

  Înființată în SUA în 2007, compania ASEA ajunge în doar 5 ani în Topul primelor 100 de companii din lume din industria vânzărilor directe ocupând astăzi un respectabil loc 44.

  Sute de mii de oameni folosesc și recomandă produsele care beneficiază de tehnologia ASEA.

  Tehnologia de producție ASEA este unică în lume și se bazează pe procedee din fizica atomică aplicate în medicină, prin care s-a reușit stabilizarea în afara organismului a moleculelor de semnalizare Redox care odată aduse în organism sunt recunoscute ca fiind propriile molecule ale organismului.

  Celulele comunică și trebuie să comunice bine, preîntâmpinând astfel îmbătrânirea și deteriorarea celulelor care stau la apariția ulterioară a bolilor. Această comunicare se face prin intermediul moleculelor de semnalizare Redox, care cu timpul sunt produse în cantitate redusă de către organism.

  Asea îți dă șansa să le readuci în organism cu scopul de a reduce îmbătrânirea și deteriorarea celulelor.

  ASEA subvenționează cercetarea științifică în domeniul moleculelor de semnalizare Redox, oriunde în lume, nu numai în laboratoarele proprii.

  Pentru mai multe detalii despre produsele și tehnologia ASEA ia legatura cu consultantul tău de sănătate sau dă click pe butonul

  și vei putea obține un discount de 25% la următoarele tale comenzi.


  PRODUSELE


  Cu ASEA va fi mai bine.

  Sistemul cardiovascular, imunitatea, funcția digestivă și echilibrul hormonal primesc un ajutor de neprețuit din partea ASEA. Inflamațiile care stau la baza celor mai multe boli în Statele Unite sunt reduse datorită consumului produselor pe baza tehnologiei ASEA.

  Produsele ASEA sunt puternic susținute științific prin 34 de patente și numeroase alte certificări.

  ASEA este un puternic microbicid, regenerator celular, stimulator al producției de antioxidanți proprii corpului și susținător al tuturor funcțiilor vitale.

  Produsele de la ASEA acționează sinergic, aducând beneficii întregului corp, la nivel celular.

  Gamele de produse am putea să le împărțim pe următoarele categorii

  ASEA și Renu28 | Renu28 și Renu Advanced | ASEA Via


  PACHETE DE PRODUSE CU DISCOUNT 25%


  Pentru a avea tot timpul un discount de 25% trebuie să devii Asociat ASEA achiziționând cu 43EUR un kit de pornire.

  Mai jos ai toate pachetele de produse cu discount de 25%. Pachetele mai mari îți oferă beneficii de preț chiar avantaje finaciare speciale despre care vom vorbi în paginile următoare.

  PACHETE PENTRU ANTREPRENORI
  PACHETE BUSINESS
  PACHETE DE PRODUSE PERSONALE
  Starter kit - 43€

  Pentru comenzi cu discount de 25% apasă pe butonul de mai jos

  SIGURANȚĂ ȘI EFICACICATE


  Deoarece aceasta este o tehnologie relativ nouă, prioritatea ASEA a fost să stabilească siguranța produsului lor. Studiul de siguranță ASEA a fost realizat pentru a arăta că suplimentul de semnalizare celulară ASEA Redox este sigur. Participanții au utilizat suplimentul timp de 12 săptămâni și nu au raportat efecte adverse.

  ASEA a investit în cercetare terță parte și a cheltuit peste 5 milioane de dolari pentru a testa suplimentul ASEA Redox și tehnologia din spatele îmbunătățirii sănătății celulare. Toate rezultatele arată că ASEA este sigur pentru consumul uman, țesuturi, organe și sisteme corporale.

  Ca supliment alimentar, produsele ASEA nu sunt aprobate de FDA*, dar sunt reglementate de FDA. ASEA se preocupă profund de respectarea liniilor directoare stabilite de FDA și se asigură întotdeauna că rămâne la curent cu orice modificare a reglementărilor sau a practicilor de fabricație.
  *FDA - Food and Drup Administration

  BioAgilytix Labs, un laborator de testare bioanalitică de vârf, a verificat existența moleculelor de semnalizare redox atât în Suplimentul Redox ASEA, cât și în RENU 28, oferind validitate științifică independentă a naturii produselor companiei.

  ASEA nu folosește niciodată teste pe animale.

  Pentru comenzi cu discount de 25% apasă pe butonul de mai jos


  AMBASADORI ȘI EXPERȚI


  Familia celor care utilizează Asea este din ce în ce mai mare. Celebrități din toată lumea, din tot felul de domenii de activitate, consumă regulat și recomandă încântați produsele Asea și se bucură de beneficiile oferite de tehnlogia dezvoltată de Asea în domeniul sănătății celulare.

  Personalități publice ca Ann Louise Gittleman, cunoscută ca fiind “Prima doamnă a nutriției”, Prof. Dr. David C. Nieman, vicepreședintele Asociației Medicilor sportivi din SUA, Breeja Larson sau Cody Miller, campioni olimpici la înot, Dexter Yeats, Campioană mondială la Triatlon sau Christina Waage, Miss Norvegia sunt doar câțiva dintre consumatorii fideli ai produselor Asea.

  Ann Louise Gittleman
  Prima doamnă a nutriției
  Prof. Dr. David C. Nileman
  Vicepreședintele Asociației Medicilor sportivi din SUA
  Dexter Yeats
  Campioană mondială la Triatlon
  Breeja Larson
  Campioană olimpică la înot
  Cody Miller
  Campion olimpic la înot
  Christina Waage
  Miss Norvegia


  Viziunea companiei ASEA este de a deveni liderul mondial în domeniul sănătății celulare și al tehnologiilor bazate pe moleculele de semnalizare REDOX.

  O lista lungă de doctori și nutriționiști recomandă produsele ASEA.

  Alătură-te și tu ambasadorilor de brand Asea, doctorilor care ne recomandă ASEA și tuturor consumatorilor Asea din toată lumea dând click pe butonul de mai jos

  și vei putea obține un discount de 25% la următoarele tale comenzi.

  Disclaimer: Aceste afirmații nu au fost evaluate de FDA. Aceste produse și acest website nu sunt destinate diagnosticării, tratamentului, vindecării sau prevenirii oricărei boli.

  INTRĂ ÎN CONTACT CU
  © 2022 Your Company. All Rights Reserved.

  Please publish modules in offcanvas position.